Maahantuoja

One-Pro-maahantuoja-Meta-Trak

META TRAK maahantuoja ONE-PRO yhtiön taustajoukoilla on noin 25 vuoden kokemus turva-alan tuotteiden maahantuonnista.

Maahantuoja Oy ONE-PRO Ab on perustettu vuonna 2004 eräiden alan suurimpien sekä johtavien turvallisuusalan tuotteiden, ajoneuvo- ja kotielektroniikan tuotteita valmistavien tehtaiden toivomuksesta maahantuomaan ja markkinoimaan heidän valmistamiaan tuotteita.

ONE-PRO maahantuo META SYSTEM -tehtaan telemaattisia META TRAK ja META HOME GPS-GSM tuotteita, hälyttimiä, peruutustutkia sekä muita tehtaan Personal Security -tuotteita.

Samoin maahantuomme myös monia tunnettuja ja alan johtavimpia tuotemerkkejä kuten: 1PRO, AKG, BECKER, BURY, COBRA, GOLD CRUISE, HARMAN KARDON, INFINITY, JBL, JVC, KENWOOD, PSVT, SPYBALL, SUNTEK, YURBUDS ja muita tuotteita. kaitamme ovat automaahantuojat ja autoliikkeet, autoalan maahantuonti kunnostus ja asennusliikkeet, moottoripyörä sekä muut maahantuojat ja liikkeet, kauppaketjujen keskusliikkeet, elektroniikkaliikkeet, operaattorit, varaosa- ja tarvikeliikkeet, hifi ja audioalan liikkeet, urheilualan liikkeet, veneliikkeet yms… sekä teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden ja turva-alan kanssa.

ONE-PRO toimii Vantaalla Tikkurilassa jossa meillä on käytössä tilaa yhteensä noin 1200m2.

One-Pro-ToimitilatONE-PRO -yhtiön tunnuslukuja:

  • Vuonna 2015 liikevaihto oli 5.468 348€ ja liikevaihtoi kasvoi +63% vuodesta 2014
  • Liiketoiminnan tulos oli +314.473€ ja tulos kasvoi +197%
  • Liikevoitto oli 5,7% liikevaihdosta
  • Vuoden 2016 arvioitu liikevaihto tulee olemaan noin 12.000 000€ – 15.000 000€ koska uudet META TRAK, META HOME ja JVC edustukset nostavat liikevaihtoa

ONE-PRO edustaa ja maahantuo monia maailmalla tunnettuja ja arvostettuja alansa huippumerkkejä ja valmistajia, kuten:

One-Pro-brandit

Hieman ONE-PRO -yhtiöstä, yrityksemme vahvuudet

Digitalisoituva maailma tuo GPS -satelliittipaikannuksen, GSM/ GPRS/ 3G-laitteet sekä muut liikkuvat palvelut useimpiin tuotteisiin. Niille tuotetaan sovelluksia, joita voidaan käyttää mobiili -ympäristössä. Tarjoamme asiak­ kaillemme (nyt ja tulevaisuudessa) alan nykyaikaisimpia tuotteita ja palve­ luita, jotka helpottavat elämää, tuovat turvallisuutta, mukavuutta, kustan­ nussäästöjä, sekä lisäävät tuottavuutta.

Me ONE-PRO -yhtiössä emme pelkästään maahantuo ja myy laatutuotteita, vaan jokainen työryhmämme kehittää omaa tuotealuettaan vastaamaan pa­ remmin  suomalaisten  asiakkaiden  tarpeita ja  toivomuksia. Tavoitteenamme on aina antaa jälleenmyyjillemme ja  loppuasiakkaillemme  huipputuotteet, sekä niille kehitetyt palvelut, alan parhaalla jälkimarkkinoi ntipalvelulla.

Sitoutumisestamme tähän tavoitteeseen kertoo mm. ONE-PRO -yhtiön oma 24h/7vrk HELP DESK -palvelu, joka neuvoo, opastaa, sekä auttaa asiakkaita ja jälleenmyyjiä, kelloon katsomatta. Samoin tuotamme laadukkaita tuotteiden koulutus- ja esittely materiaaleja, selkeitä asennus- ja käyttöohjeita, sekä mui­ ta tukitoimia. Annamme myös teknistä käyttö-, neuvonta- ja asennuskoulutusta. Jälleenmyyjämme saavat lisäksi ONE-PRO -yhtiön myynnin- ja markkinoinnin tuen.

Asiakkaina ja kumppaneina alan johtavia yrityksiä

Tuotteidemme jälleenmyynti verkosto on monipuolinen ja ammattitaitoinen, kattaen lähes koko maan. Yhteistyökumppaneitamme ovat: vakuutusyhtiöt sekä heidän asiakkaansa, leasing- ja rahoitusyhtiöt, turva-alan ammattilai­ set, ajoneuvojen maahantuojat sekä autojen jälleenmyynti liikkeet. Tuottei­siimme sekä hyvään palveluumme luottavat myös autoalan asennus- ja huoltoliikkeet, autotarvike- ja varaosaliikkeet, auto- ja kotihifi -alan yritykset, kodinkone- ja elektroniikka liikkeet, caravan- ja veneliikkeet… sekä monet muut yritykset.

Jatkamme monivuotista yhteistyötämme myös vakuutusyhtiöiden, poliisin, vartiointi ja turva-alan, puhelinoperaattoreiden, sekä muiden suurasiakkai­ demme kanssa. ONE-PRO -yhtiöllä on omat suurasiakasmyyjät, jotka teke­ vät keskitettyjä kampanjoita PROTEAM -asennusliikkeiden kanssa.

PROTEAM, oma asiantunteva asennus- ja myyntiketju

PROTEAM -liikkeen kanssa on helppo ja turvallinen toimia, koska jokainen tähän ketjuun kuuluva yritys on alansa paikallinen ammattilainen, joka myy ja asentaa tuotteet korkealla ammattitaidolla.

Sinun paikkakuntasi PROTEAM- palvelupisteestä saat alan johtavat tuotteet, ystävällisen palvelun ja osaavan asennuksen. Kaikki samasta paikasta, aina ammattitaidolla.

Maahantuoja ONE-PRO, sekä PROTEAM -ketjun yritykset tulevat tekemään yhteismainontaa ja tiedottamista. Tuotamme parhaillaan PROTEAM -ketjulle myös omia, laadukkaita Internet -sivuja.

Maahantuoja ONE-PRO toimii Vantaalla

ONE-PRO -yhtiö sijaitsee Vantaalla, Tikkurilassa, Kehä 111 ja Tuusulantien risteyksen läheisyydessä. Samoissa 1500 m2 kokoisissa ONE-PRO -yhtiön toimitiloissa sijaitsevat: myynti ja markkinointi, hallinto, tuotenäyttely, koulu­tustilat, tekninen huolto, asennuskoulutus, sekä varasto.

Nettisivut-META-TRAK-Telematic--One-Pro-yritysesittely-6

Luotettavaa palvelua. Halutessasi voit katsoa lisää yrityksestämme: www.one-pro.fi

Nettisivut-META-TRAK-Telematic--One-Pro-yritysesittely-5

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System