Kaikkien ajojen-, yhteis km-, reittien erittely ja seuranta

Käytätkö Sinä tai yrityksesi työntekijät joka viikko paljon aikaa ajopäivä- kirjojen ja matkalaskujen tekoon? Muistatko aina kirjoittaa kaikki matkasi ylös? Tai kirjoittaako yhtiösi työntekijät ylimääräisiä matkoja? Onko Sinulla vaikeuksia saada verottaja hyväksymään kaikki matkalaskut? Ei hätää.

Meta-Trak-AjopaivakirjaMETA TRAK on myös täydellinen ajopäiväkirja- ja matkalaskujärjestelmä. Sen ainutlaatuinen, pienikokoinen ja langaton Wi 10.0 META TRAK painike on helppo kiinnittää tarralla ajoneuvon kojetauluun tai vaihdekepin läheisyy- teen. Kun kuljettaja painaa nappia matkan alussa, alkaa punainen LED-valo vilkkua ja silloin matka kirjautuu pilvipalvelimelle työmatka ajoksi. Jos tätä nappia ei paina, kirjautuu ajo omaksi vapaa-ajan ajoksi tai kodin sekä työ- paikan väliseksi ajoksi. Jos tapahtuu unohdus napin aktivoinnissa, voi mat- kan tarkoituksen vaihtaa myöhemmin oikeaksi nettipalvelun kautta.

Meta-Trak-tyoaika-seurantaLähes jokainen työntekijä inhoaa täyttää ajopäiväkirjaa. Samoin myös matkalaskujen tekemistä. Paljon ajavalle nämä molemmat työsuoritteet voivat viedä joka viikko työaikaa yhteensä jopa 2h. META TRAK -palvelua ja sen antamaa faktatietoa voi hyödyntää työntekijä, yrityksen johto, työnjohtajat ja yrityksen laskujen maksusta vastaavat henkilöt. Ja mikä parasta, ajomatkat voidaan helposti siirtää yrityksen laskutukseen, kirjanpitoon sekä palkanlaskentaan ja tarvittaessa työntekijä voi antaa tiedot verottajalle. Samoin järjestelmä todistaa tarvittaessa kaikki auton vapaa-ajan ajomatkat verottajalle ja jos kyseessä on työsuhdeauto, pakettiauto tai Alv 0% ajoneuvo, voidaan verottajalle antaa tiedot kaikista työajoista ja maksaa pieni verotusarvo omista ajoista.

Meta-Trak-Ajopaivakirja

Mobiilisovellus-Tekniset-Tilatiedot-Meta-Trak

Auton tekniset tilatiedot

Tästä hyödyllisestä tilavalikosta ja nuolien alavalikoista näet auton ja laitteen akun tilan, onko kaikki laitteen toiminnot kunnossa, ajokilometrit, yksityisyyden tilan tiedot, voit asettaa auton huolto km muistutuksen sekä paljon muuta.

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System