Vakuutusyhtiöiden alennukset ja tuki

Meta-Trak-vakuutusyhtioiden-alennus-ja-tuki

META TRAK maksaa noin 0,10€ päivässä ja vain noin 0,4 % – 0,7 % auton hinnasta.

Kun olet lukenut tämän esittelyn ja miettinyt kaikkia riskejä, olet varmaan samaa mieltä että Sinun kannattaa investoida 0,10€ päivässä itsesi, perheesi ja elämäsi turvaamiseen. META TRAK maksaa uuden auton hinnasta keskimäärin vain 0,4% – 0,7%. Eli ei mitään.

Sinä ja perheesi tai yrityksesi, lähes jokainen on varmaan sitä mieltä, että 0,10€ per päivä kustannus ei ole iso investointi, kun kyseessä on Sinun, perheesi tai yrityksesi työntekijän liikenneturvallisuus sekä terveys. Henkilö- ja ajoneuvoturvallisuuden päälle saat paljon muuta hienoa, kuten usean auton Fleet Management ajonhallinta järjestelmä, ajopäivä- kirja- ja matkalasku palvelut, kokonaisajoraportit verottajalle, työajan seuranta ja paljon muuta hienoa. Nämä kaikki tuovat investoinnin moninkertaisesti takaisin ja jos vielä vakuutusyhtiösi alkaa antamaan alennusta, säästät vielä enemmän.

META-TRAK-10cntMETA TRAK -laitteen Svh. hinnat ovat vain 230€ -250€. Viiden vuoden kuoletus- ja investointi / kuluaikana tämä hankinta maksaa vain on vain 0,10€ – 0,15€ päivässä. Uuden noin 30 000€:n arvoisen auton hinnasta kustannus on vain noin 0,7 %. Jos auto maksaa 60 000€ laitehinta on vain 0,4 %. Ja pitää huomioida, että iso osa tulee vuosien aikana takaisin mahdollisina vakuutusalennuksina ja työn tehostumisena.

 


Pay Per Use

Meta-Trak-Pay-Per-UseMonet Euroopan johtavista vakuutusyhtiöistä sekä myös auton Leasing toimintaa tekevistä yhtiöistä on jo siirtynyt tai siirtyy nk. Pay Per Use, maksa vain käytöstä laskutustapaan. Silloin auton vakuutushinta tai leasing-hinta perustuu ajettuihin kilometreihin, samoin siihen miten, missä ja millä tavalla sekä alueella on ajettu.

Vakuutusyhtiot-Meta-TrakMETA SYSTEM -tehtaan valmistamia Telematic System -laitteita on Euroopan isoilla vakuutus- ja leasing-yhtiöillä käytössä jo lähes 6 miljoonaa kappaletta. META SYSTEM -tehtaan valmistamien laitteiden laatuun luottaa lähes 150 suurta vakuutusyhtiötä, useita kymmeniä autorahoitus- ja leasing-yhtiöitä sekä myös satoja autovuokraamoita on ottanut ne käyttöönsä.

Euroopassa useat vakuutusyhtiöt sekä leasing-yhtiöt ovat siirtyneet nk. Pay Per Use -laskutukseen, vakuutusmaksu vain käytön ja riskin mukaan. Myös Suomessa alan yritykset ovat siir- tymässä entistä enemmän tämän tapaiseen veloitukseen, joka perustuu vain asiakkaan todelliseen käyttöön. META TRAK Telematic -palvelujärjestelmä tekee täydellisen raportin ajoneuvon omistajalle ja jos asiakas on näin sopinut, myös leasing tai rahoitusyhtiölle sekä vakuutusyhtiölle. Näissä kuukausi tai vuosiraporteissa on mm. nämä tiedot: kaikki ajetut kilometrit, pal- jonko on ajettu kaupungissa ja taajamissa sekä maaseudulla, eli miten ajot jakautuvat. Samoin saadaan tietoa paljonko ajoneuvolla on ajettu päivällä ja yöllä, paljonko ajettu eri viikonpäivinä sekä saatavana on myös kuljettajan ajotapatietoja jos laite on näiden yrityksien omistama tai jos asiakkaan oman laitteen kanssa on näin sovittu. Jos laite on asiakkaan itse ostama, silloin näitä tietoja ei luovuteta kenellekään jos ei muuten näin sovita asiakkaan kanssa.

ASENNUS JA VAIHTO UUTEEN AUTOON VIE VAIN NOIN 2-3 MINUUTTIA TYÖAIKAA.

Vakuutusyhtiot-tuki-Meta-TrakVakuutusyhtioiden-tuki-Meta-Trak

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System