Kolarihälytyksien siirto 112 Hätäkeskukseen

Ammattilaiset turvaavat Sinua. Nyt Sinä voit liikkua ajoneuvollasi huomattavasti turvallisemmin kun turva- ja hälytysalan parhaat ja osaavimmat ammattilaiset turvaavat matkaasi. META TRAK laitteen pilvipalveluun kuuluu Securitas-valvomon 24/7 päivystys. Jos tapahtuu jotain vakavaa kuten kolari tai tieltä suistuminen, saa tämän tiedon myös 112 HÄTÄKESKUS jolloin voidaan heti aloittaa pelastus- ja varkaustoimet.

Halytyksensiirrot-Securitas-valvomo-Meta-TrakMETA TRAK -laitteen GPS-satelliittipaikannus ja GSM/GPRS-yksikkö lähettää hälytystiedon omalle pilvipalvelimelle,josta tiedot välitetään heti Securitas 24/7 hälytysvalvomoon. Siellä ympäri vuorokauden päivystävät huipputason ammattilaiset katsovat META TRAK palvelun lähettämiä asiakkaan varkaus-murto hälytyksiä, tai kolarin hälytystietoja ja reagoivat niihin heti soittamalla kuljettajalle, omistajalle, lähiomaisille tai asiakkaan valitsemille henkilöille.

Mikäli kyseessä on nk. BIG CRASH, eli suurempi kolari jossa G-voimat ovat yli 2,5 G:tä ja GYRO tunnistin on myös reagoinut, niin silloin hälytys voi mennä suoraan 112 HÄTÄKESKUS jossa ammattilaiset näkevät heti kolarin yksityis- kohtia, kaikki törmäyksen ja iskujen voimat, ajoneuvon tiedot, omistajan yhteystiedot, tapahtumapaikan kartalla sekä paljon muuta tärkeää. Kun hälytysvalvomon ammattilaiset havaitsevat että ajoneuvo ei liiku, silloin he alkavat soittamaan kuljettajalle, omistajalle ja omaisille. Jos autossa on META TRAK PA 54 malli jossa on kaiutin ja mikrofoni, silloin SECURITAS tai 112 HÄTÄKESKUS valvomoiden ammattilaiset voivat ottaa HandsFree puheyhteyden ajoneuvoon.

Meta-Trak-halytyksen-siirto

META TRAK pelastaa ihmishenkiä ja vähentää vakavia loukkaantumisia. Suomessa tapahtuu vuosittain noin 120.000 liikennevahinkoa, joissa loukkaantuu yli 20.000 ihmistä. Jos apua saataisiin heti paikalle, todella monta kuolemaa ja vakavaa loukkaantumisen komplikaatioita vähenisi.

Mikään ei ole tärkeämpää kuin Sinun, perheesi tai matkustajasi terveys. META TRAK eCall kolarin- ja tieltä suistumisen hälytysjärjestelmä maksaa vain Svh. 230-250€ mallista riippuen ja se voi pelastaa Sinun henkesi tai voit välttyä vakavalta invalidisoitumiselta kun saat heti apua paikalle.

Niinkuin tiedät, jokainen minuutti on tärkeä kun on tapahtunut pään alueen, niskan, keskivartalon ja raajojen sisäinen tai ulkoinen verenvuoto. Silloin on saatava nopeasti apua kolaripaikalle. Samoin jos on kylmä talviaika ja auto on suistunut ojan pohjalle syvään lumihankeen, silloin voi tulla pahoja paleltumisvammoja. META TRAK voi pelastaa Sinun henkesi.

Meta-Trak-Halytykset-Securitas

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System