Fleet Management -usean ajoneuvon hallinta

Täydellisellä Fleet Management- ajoneuvojen hallintajärjestelmän avulla yrityksellä on aina tiedossa missä yhtiön kaikki autot ovat liikkuneet ja missä ne ovat nyt tällä hetkellä. Samoin yritys voi saada tietoon työntekijöiden työajat, ajomatkat ja reitit. META TRAK tekee yritykselle isoja kustannussäästöjä, tehokkuutta jopa +25% lisää.

Meta-Trak-Fleet-Management-hallintajarjestelma
META TRAK Fleet Management -ajonhallintajärjestelmän avulla yrityksen on mahdollista katsoa reaaliajassa netin ja tietokoneen avulla, myös matkapuhelimen tai tabletin Mobile App:in kautta, missä yksi, usea tai jopa kaikki yrityksen autot ovat. Samoin on mahdollista tarkastella jälkikäteen hyvinkin yksityiskohtaisesti yrityksen kaikkien ajoneuvojen ajomatkoja sekä seisahduksia ja mitä nämä autot ovat tehneet työaikana ja myös vapaa-aikana.

Samaan edulliseen kuukausi palveluhintaan kuuluu ajoneuvojen paikannus reaaliajassa. Pilvipalvelusta voi katsoa ajoneuvojen reittihistoriatietoja pitkien aikojen jälkeenkin, koska kaikki ajot ovat 10 vuotta käytössä META TRAK pilvipalvelimella jonka jälkeen niistä otetaan back up historointi varmuuskopiot. Fleet Management kertoo missä ja mitä reittejä pitkin autot ovat liikkuneet ja milloin, samoin ohjelma näyttää missä autot ovat pysähtyneet ja kauanko pysähdys vei aikaa ja myös minkä pituisia työtaukoja on pidetty ja montako taukoa on vietetty. Myös työn alkamis- ja lopetusajan. Tietojen katsominen ja raportin teko on helppoa. Palvelusta voidaan tulostaa raportteja eri aikaväliltä ja myös eritellä tarkat ja oikeat matkat asiakaskohtaisesti laskutusta varten jolloin raportti toimii ajon todisteena. Fleet Management ohjelmasta saa useita tärkeitä tietoja jotka nostaa tehokkuutta. Yritys voi tehostaa toimintojaan jopa +25-30%, joka on vuodessa iso määrä rahaa. Autovuokraamot voivat katsoa mihin yhtiön autot on pysäköity tai missä palauttamattomat autot liikkuvat.

META TRAK tuo lisää tuottavuutta ja säästöjä jopa +25% ja se on paljon.

Klikkaa kuva suuremmaksi!

Meta-Trak-Fleet-Management

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System