Valmistaja

Meta-Trak-Tuoteperhe

MetaSystem-esittelyMeta Trak GPS-GSM Telematic System käyttää markkinoiden eniten myytyä, parhaaksi arvostettua sekä alan johtavan valmistajan META SYSTEM -tehtaan valmistamaa, telemaattista GPS-GSM/GPRS -keskusyksikköä.

META SYSTEM on Euroopan suurin autohälyttimien, peruutustutkien ja ajoneuvojen turvajär­jestelmien valmistaja. META tehdas on myös markkinoiden johtava ajoneuvojen telemaattis­ten GSM/GPRS· ja GPS -satelliittipaikannus laitteiden valmistaja, jonka tuotteet ovat Euroo­passa markkinajohtajia.

Tehtaan 35 vuoden toiminta-aikana META-laitteisiin ovat luottaneet lähes kaksikymmentä eri automerkkiä valmistavaa tehdasta, useat tuhannet automaahantuojat sekä kymmenet tuhan­net auto- ja turva-alan jälleenmyyjät noin 35 maassa. Samoin yli 60 vakuutus-ja rahoitusyhtiötä sekä kymmenet tuhannet yritykset ovat valinneet META -tehtaan tuotteekseen. Autotehtaat tes­taavat ja tutkivat tuotteet todella huolellisesti. Koska META -tuotteiden laatu, sekä ominaisuudet ovat huippuluokkaa, autotehtaat ovat sen valinneet.

META -tehtaan asiakkaita ovat muun muassa:
AUDI, ALFA-ROMEO, BMW, CITROEN, DENSO, FIAT, FERRARI, FORD, GM, HYMER, IVECO, MASERATI, MAZDA, MERCEDES BENZ, MINI, MOBIS, KIA, LANCIA, LAIKA Motor Home, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, TOYOTA sekä VOLKSWAGEN. Asiakkaina on myös monia auto-ja tarvikealan yrityksiä. Useat muutkin tuote­merkit valmistuttavat tuotteensa META -tehtaalla. Siihen on syy, miksi nämä johtavat auto­tehtaat ja yritykset luottavat META-tehtaan laatuun.

META on Euroopan eniten myyty ja parhaaksi valittu Telemaattinen laite

Meta Trak GPS-GSM Telematic System -järjestelmä käyttää META SYSTEM -tehtaan val­mistamaa GPS-GSM/GPRS -yksikköä.
Tämä keskusyksikkö on arvostettu markkinoiden parhaaksi, monipuoli­simmaksi ja edistyksellisimmäksi alan laitteeksi, joka voidaan asen­taa kaikenlaisiin autoihin. Tulevaisuuden tekniikkaa jo tänään.

Kun hankit autoosi telemaattisen laitteen, miksi et samalla hankkisi parasta?

META TVM -keskusyksikkö, nk. auton musta laatikko, on arvostettu alan parhaaksi ja se on Euroopan eniten myyty GPS-GSM/GPRS -toiminen telemaattinen -järjestelmä. Laite on tehty tiukimpien autotehtaiden testien Ja standardien mukaan. Tämän keskuslaitteen on valinnut ja ottanut käyttöönsä myös yli 60 eri vakuutusyhtiötä sekä lukuisia autorahoitusyhtiötä.
Miksi, siihen on monia syitä.

META -laitteita on myyty Euroopassa lyhyessä ajassa lähes 2 000 000 kpl

Tässä Euroopassa valmistelussa, pienikokoisessa keskusyksikössä on todella monipuoliset ominaisuudet. Silti sen asentaminen auton sisätilaan on helppoa ja nopeaa. Peruslaitteen asennusaika on yleensä noin 1-2h riippuen asennustavasta ja automallista. Lisävarusteiden asentamiseen kuluu yleensä aikaa puolesta tunnista tuntiin. Perusasennus on todella helppoa. Vain kolmen johdon yhdistäminen autoon: Laitteeseen yhdistetään jatkuva 12V -virtasyöttö, maadoitus sekä +15 -sytytysvirta. Sen jälkeen G -voimasensori (kolaritunnistin) kiinnitetään auton runkoon. GSM/GPRS-, sekä GPS -antennin asentaminen voidaan tehdä joko piiloon tai näkyville. Kysy lisää asennusliikkeeltäsi.

Laitteella 3 vuoden täystakuu. Sillä on kaikki autotehtaiden tiukimmat hyväksynnät,
kuten: CE, E ja ROHS sekä myös tärkeät VAT ja THATCHAM hyväksynnät. Tuote valmistetaan aina Euroopassa META -tehtailla.

META TRAK on Euroopan johtava ja eniten myyty telemaattinen käyttöjärjestelmä

MetaSystem-esittely-4Meta Trak GPS-GSM Telematic System -järjestelmä käyttää META TRAK-käyttöjärjestelmää, joka on Euroopan eniten myyty. Se on teknisesti maailman johtava telemaattinen
käyttöjärjestelmä, jonka on valinnut yli 60 eri vakuutusyhtiötä, sekä johtavat autotehtaat, jotka luottavat siihen.

Meta Trak GPS-GSM Telematics -satelliittipaikannus Ja telemaattista käyttöjärestelmää alettiin kehittämään noin 1O vuotta sitten, yhteistyössä Euroopan johtavien vakuutusyhtiöiden ja autotehtaiden kanssa. Mukana kehitys- ja testausprojektissa on ollut autotehtaiden sekä vakuutusyhtiöi ­den lisäksi, myös monien EU-maiden asiantuntijoita. jotka toimivat liiken­ne-, ajo-, kolari-, tieturvallisuus sekä erilaisten muiden pelastustehtävien parissa.

Esimerkiksi seuraavat Eurooppalaiset vakuutusyhtiöt ovat jo nyt valinneet Meta Trak -käyttöjärjestelmän: UNIPOL, GENERALI, LLOYD, ALLIANZ, AXA, AURORA, MAPFRE, NAVALE, NORWICH UNION, SARA, UNIQA, ISVAP, LA PARISIENNE, REALE MUTUA, ANAS, ITAS, AVIVA, P&V, CREDIT AGRICOLE, VIVIUM, PROTEGYS. ZURICH, LINEAR. FATA CARIGE, SAI FONDIARIA.

Meta Trak -käyttöjärjestelmän ja META SYSTEM -tehtaan valmistaman kes­kuslaitteen ovat myös huolella testanneet ja valinneet monet autotehtaat kuten: BMW, AUDI, W,/, SEAT, SKODA, TOYOTA, SUBARU …

Tietoturva ja yksityisyyden suojaus ovat alan huippuluokkaa

Jokainen tärkeä yhteys on suojattu samalla salausjärjestelmällä, jota pankit käyttävät siirtäessään rahasuorituksia toisilleen. Tiedonsiirto tapahtuu aina salatusti ja kaikki yhteydet ovat suojattu korkeimman tason palomuureilla. OCTO -järjestelmällä on alan tiukimmat laatustandardi vaatimukset kuten: ISMS-lnformation Security Management System, samoin QEC· hyväksyntä, ISO/IEC 27001 :2005 sekä ISO 9001:2008 ja myös QMS-Quality Management System -sertifikaatit. Kaikki palvelukonseptit sekä toiminnot, ovat EU-direktii­vien ja eri maiden tietoturva valtuutettujen hyväksymiä.

Palvelusta laaditaan aina asiakkaan kanssa kirjallinen sopimus

Vain sopimuksen ja asiakkaan valtuuttamat henkilöt ovat oikeutettuja avaa­maan ja käyttämään omaa palveluaan, sekä katsomaan ajoneuvon tietoja. Ajoneuvon paikka-, matka- tai mitään muitakaan tietoja ei voida toimittaa, eikä välittää eteenpäin, ilman asiakkaan kanssa tehtyä sopimusta tai suostumusta. SECURITAS -valvomo näkee auton sijainnin vain silloin, kun on tapahtunut hälytys, kolari tai varkaus.

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System