Yksityisten ja työajojen erittely painikkeella

Meta-Trak-Wi10-tuotekuvaTätä moni on odottanut todella paljon. Ainutlaatuinen META TRAK Wi 10.0 on pienikokoinen langaton salatulla Wi-META yhteydellä toimiva painike, jota voidaan käyttää erittelemään vapaa-ajan ajot sekä työajot. Samoin sitä voi käyttää paniikki, avunpyyntö, ryöstö, kidnappaus tai vaikka työajan seuranta painikkeena.

Ainutlaatuista. Kaikkiin META TRAK T6, T30, T75, T110 ja PA54 keskusyksiköiden kanssa voidaan käyttää tätä pienikokoista langatonta Wi-META painiketta joka on helppo kiinnittää mukana olevalla kaksipuolisella tarralla haluttuun paikkaan esille tai piiloon.

META TRAK on kehittänyt oman langattoman Wi-META yhteyden joka toimii huipputurvallisella kryptatulla ja salatulla yhteydellä. Tämä ainutlaatuinen RF-yhteys toimii vaihtamalla koko ajan taajuutta 863,1 Mhz ja 868,9 Mhz välillä. Langaton Wi-META -yhteys ja vastaanotin on kaikissa META TRAK -laitteissa.

Wi 10.0 painike voidaan ohjelmoida erotte- lemaan työ- ja vapaa-ajan ajot. Kun auto käynnistetään silloin painetaan painiketta ja matka kirjautuu META TRAK pilvipalvelimelle TYÖAJO ”ryhmään” lokitietoihin ja matkalasku/ajopäiväkirja raportissa matka näkyy työajona. Jos painiketta ei paineta on silloin vapaa-ajan ajo. Nämä voidaan kuitenkin muuttaa myöhemmin halutuksi.

Meta-Trak-Wi10


Käytätkö Sinä tai yrityksesi työntekijät joka viikko paljon aikaa ajopäivä- kirjojen ja matkalaskujen tekoon? Muistatko aina kirjoittaa kaikki matkasi ylös? Tai kirjoittaako yhtiösi työntekijät ylimääräisiä matkoja? Onko Sinulla vaikeuksia saada verottaja hyväksymään kaikki matkalaskut? Ei hätää.

Meta-Trak-AjopaivakirjaMETA TRAK on myös täydellinen ajopäiväkirja- ja matkalaskujärjestelmä. Sen ainutlaatuinen, pienikokoinen ja langaton Wi 10.0 META TRAK painike on helppo kiinnittää tarralla ajoneuvon kojetauluun tai vaihdekepin läheisyy- teen. Kun kuljettaja painaa nappia matkan alussa, alkaa punainen LED-valo vilkkua ja silloin matka kirjautuu pilvipalvelimelle työmatka ajoksi. Jos tätä nappia ei paina, kirjautuu ajo omaksi vapaa-ajan ajoksi tai kodin sekä työ- paikan väliseksi ajoksi. Jos tapahtuu unohdus napin aktivoinnissa, voi mat- kan tarkoituksen vaihtaa myöhemmin oikeaksi nettipalvelun kautta.

Meta-Trak-tyoaika-seurantaLähes jokainen työntekijä inhoaa täyttää ajopäiväkirjaa. Samoin myös matkalaskujen tekemistä. Paljon ajavalle nämä molemmat työsuoritteet voivat viedä joka viikko työaikaa yhteensä jopa 2h. META TRAK -palvelua ja sen antamaa faktatietoa voi hyödyntää työntekijä, yrityksen johto, työnjohtajat ja yrityksen laskujen maksusta vastaavat henkilöt. Ja mikä parasta, ajomatkat voidaan helposti siirtää yrityksen laskutukseen, kirjanpitoon sekä palkanlaskentaan ja tarvittaessa työntekijä voi antaa tiedot verottajalle. Samoin järjestelmä todistaa tarvittaessa kaikki auton vapaa-ajan ajomatkat verottajalle ja jos kyseessä on työsuhdeauto, pakettiauto tai Alv 0% ajoneuvo, voidaan verottajalle antaa tiedot kaikista työajoista ja maksaa pieni verotusarvo omista ajoista.

Meta-Trak-Ajopaivakirja

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System