Mobiilisovellus matkapuhelin ja tablet käyttöön

META TRAK -pilvipalvelimen Mobile App -ominaisuudet ovat markkinoiden parhaat ja monipuolisimmat. Voit käyttää sitä Android, iOS ja Windows -älypuhelimella tai tabletilla sekä myös tietokoneella. META TRAK Mobile App -sovellukset ovat ilmaisia. Niissä on satoja erilaisia, ainutlaatuisia hienoja toimintoja ja ominaisuuksia.

Mobiilisovellus-kayttoliittymat-Meta-TrakTässä esiteltynä osa META TRAK Mobile App -ohjelmiston toiminnoista, joita asiakas ja hänen valtuuttamansa ihmiset voivat käyttää. Mobile App -sovelluksella on mahdollista nähdä ajoneuvon reaaliaikainen paikkatieto muutaman metrin tarkkuudella. Samoin sovelluksen avulla näkee ajettuja matkoja, ajoreittejä ja paikkatietoja, kuljettajan ajotapaa, ajoneuvon teknisiä tietoja sekä paljon muuta. Jos halutaan voi SMS viestillä estää moottorin käynnistyminen (sammutus) sekä kytkeä lämmitin tai kylmäkone päälle. META TRAK Mobile App -ohjelmiston käyttäminen on helppo oppia käyttämään. Käyttäjä voi itse valita oman käyttäjä tunnus koodin sekä käyttäjä voi katsoa ajoneuvon paikkatietoja perinteiseltä graafiselta Google kartalta, Google Satellite kuvalta jossa näkyy maasto ja talot yms. kiinteät kohteet. Mukana myös uusi Google Hybridi kartta pohja jossa on satelliitin kuvan päälle laitettu katuosoitteet ja paikkakunnan nimet, yritykset, julkiset ja palvelukohteet. Käytössä on myös perinteinen OSM-karttapohja, jossa graafiseen karttapohjaan on laitettu talot ja paljon lisätietoa.

Mobiilisovellus-Meta-Trak

Mobiilisovellus-esittely-Meta-Trak
Mobiilisovellus-Esittely-2-Meta-Trak
Mobiilisovellus-Esittely-3-Meta-Trak

Tässä osa sadoista hienoista toiminnoista, joita META TRAK Mobile App -ohjelmistojen avulla käyttäjä voi katsoa matkapuhelimella tai tabletilla pilvipalvelimelta. Mobile App -ohjelmiston käyttö on todella helppoa.

Mobiilisovellus-Tunnusluku-Meta-Trak

Opeta oma tunnusluku

Helppoa. Voit opettaa ja antaa ohjelmistolle oman helpon nelinumeroisen numerokoodin. Se voi olla vaikka sama mitä käytät pankkikortissa tai kiinteistöhälyttimessä jne... jolloin muistat sen aina.
Mobiilisovellus-Paavalikko-Meta-Trak

Selkeä ja nopea päävalikko

Tunnusluvun antamisen jälkeen aukeaa päävalikko, josta voit nopeasti siirtyä siihen osioon mitä haluat käyttää.Ylhäällä näkyy auton rekisterinumero, koska jos auto on yksi monista yrityksen käytössä olevista näkee heti mitä autoa seurataan.
Mobiilisovellus-Alavalikot-Meta-Trak

Toiminto- ja alavalikot

Kun päävalikosta on menty eri alavalikoihin silloin näkyy vasemmassa sivussa
eri toiminnot nuolen aluetta koskettamalla. Valitse ajoneuvo -valikosta voidaan valita haluttu yhtiön, perheen, ryhmän... auto. Kaikki autot ovat tämän valikon takana.
Mobiilisovellus-Tekniset-Tilatiedot-Meta-Trak

Auton tekniset tilatiedot

Tästä hyödyllisestä tilavalikosta ja nuolien alavalikoista näet auton ja laitteen akun tilan, onko kaikki laitteen toiminnot kunnossa, ajokilometrit, yksityisyyden tilan tiedot, voit asettaa auton huolto km muistutuksen sekä paljon muuta.
Mobiilisovellus-Ajoneuvon-valinta-Meta-Trak

Voit nähdä kaikki ajoneuvot

Mikäli perheessä tai yrityksessä on useita autoja, on näiden autojen paikkatieto sekä kaikki muut tekniset tiedot nähtä- vissä myös Mobile App sovelluksessa. Nettisovelluksessa näkyy vielä paljon enemmän yksityiskohtaisia tietoja.
Mobiilisovellus-Komennot-Meta-Trak

Kaukokäyttökomennot

Tästä valikosta voit antaa ajoneuvossa olevalle laitteelle sekä pilvipalvelimelle komentoja. Koskettamalla nuolta pääset toiminnon alavalikkoon jossa on enemmän tietoa ja toimintoja sekä muuta. Lämmittimen kaukokäyttö SMS viestillä.
Mobiilisovellus-Tilakomento-Meta-Trak

Yksityisyyden tilakomento

Jos META TRAK -asiakas, käyttäjä tai auton haltija haluaa suojata yksityisyyttään työaikana tai vapaa-aikana, aktivoimalla tämän tilan päälle, matkan paikkatietoa ei voi muut tarkastella.
Mobiilisovellus-Tapahtumahistoria-Meta-Trak

Tapahtumahistoria

Kaikki ajoneuvon tapahtumat tulee tähän toimintoon. Siinä näkyy auton moottorin käyttö, hälytykset, käskykomennot sekä monia muita asioita. Painamalla nuolta aukeaa alavalikko, jossa on lisää tietoa kyseisestä tapahtumasta.
Mobiilisovellus-Viestit-Meta-Trak

Loki,viestit ja hälytykset

Viestit ja nk. lokitiedosto kertoo selkeästi kaikki hälytykset, komennot, autossa te dyt kytkennät kuten akun irrotus tai liian matala akun varaustila ja paljon muuta. Asiakas saa SMS viestin sekä @mailin ja myös Push notification ilmoitukset.
Mobiilisovellus-Asetukset-Meta-Trak

Asetukset

Jos käyttäjä haluaa vaihtaa uuden oman valinnan mukaisen PIN-koodin tai tehdä muutoksia profiiliin tai vaihtaa käyttäjää sekä vaihtaa mittayksiköitä tai haluaa tietoa laitteen päivitysversiosta on ne kaikki helppo tehdä tästä valikosta.
Mobiilisovellus-Ajotapa-analyysi-Meta-Trak

Ajotapa, matkojen pisteytys

Tämä valikko ja sen vihreä väri sekä iso numero kertoo selkeästi onko ajotapa rauhallinen. Samoin joka matkasta on tarkat tiedot kuten matka, kesto, nopeus, kiihtyvyydet ja agressiivisuus, ylinopeudet ja muita mielenkiintoista. Lisää netin kautta.
Mobiilisovellus-Ajoreitti-Meta-Trak

Voit nähdä myös ajoreitin

Jos painat valitsemaasi matkaa, aukeaa karttakuva josta näet lisää tietoa kuten matkan lähtö- ja saapumispaikan sekä niiden osoitteet yms. Nettisovelluksessa on vielä paljon enemmän hienoja yksityiskohtaisia tietoja eri matkoista..
Mobiilisovellus-Maailmankartta-Meta-Trak

Koko maailma käytössäsi

META TRAK toimii samalla todella edulli- sella E-SIM ja palveluhinnalla ympäri maailman. Voit katsoa kartasta missä ajoneuvo on ja sininen piste kertoo tarkan sijainnin. Palvelu toimii lähes 250 eri maassa vain 11€, 15€ tai 19€ hintaan.
Mobiilisovellus-Zoom-toiminto-Meta-Trak

Helppo zoom-toiminto

Kartan kokoa näytöllä on helppoa muuttaa koskettamalla + tai - painiketta sekä näytön skaalaus haluttuun kokoon onnistuu myös kahden sormen liikutuksella. Kartta voi olla perinteinen vektorikartta, Google Satellite tai Satellite Hybridi.
Mobiilisovellus-Hybridikartta-Meta-Trak

Hybridikartassa näkyy tiet

Google-satelliittikartta johon lisätään maiden rajat, kaupungit, alueet, tiet ja kadut sekä niiden nimet. Tämä helpottaa etsiä ajoneuvoa maaseudulla tai sitten maas- tossa sekä paikassa missä ei ole virallisia katuja tai teitä. Hienoja ominaisuuksia.
Mobiilisovellus-Auton-paikka-Meta-Trak

Näet itsesi ja auton paikan

META TRAK -ohjelman punainen piste näyttää missä Sinä itse olet ja sininen piste kertoo ajoneuvon tarkan paikan. Kätevää jos ajoneuvo on varastettu tai otettu luvatta käyttöön, tai jos et muista ja löydä ajoneuvon viimeistä pysäköintiä.
Mobiilisovellus-Tarkkuus-Meta-Trak

Käsittämätöntä tarkkuutta

Jokainen META TRAK -laitteen omistaja ja käyttäjä hämmästyy, kuinka hienosti ja tarkasti sekä miten nopeasti paikannuksen karttaohjelma toimii. Google Satellite Hybrid -ohjelmasta näet ajoneuvon paikan muutaman metrin tarkkuudella.
Mobiilisovellus-Ajoneuvon-loytaminen-Meta-Trak

Ajoneuvo löytyy aina

Jos tapahtuisi varkaus tai luvaton käyttöönotto tai jos käyttäjä ei muista lomalla tai matkalla mihin ajoneuvon pysäköi, silloin META TRAK kertoo missä itse olet ja missä ajoneuvo on. Voit alkaa liikkua ajoneuvoasi kohden karttaa seuraten.
Mobiilisovellus-Vuokra-auto-Meta-Trak

Vuokra-auto ja firman auto

Usein asiakas joutuu jättämään vuokra-auton jonnekin isolle parkkipaikalle tai sivukadulle. Sama tilanne yrityksen laina autoilla joita moni käyttää. Nyt auto löytyy aina ja heti. Sininen piste kertoo sijainnin metrin kahden tarkkuudella.
Mobiilisovellus-Koordinaatit-Meta-Trak

Osoite- ja paikkakoordinaatit

Koskettamalla kartassa olevaa sinistä pistettä saat tarkan osoitteen ja myös karttakordinaatit poliisia, ambulanssia tai hinausautoa varten. Samoin saat selville kuinka kauan ajoneuvo on ollut parkissa ja milloin paikkaan on saavuttu yms..
Mobiilisovellus-Autohalli-Meta-Trak

Autohalli, talli tai kellari

Kun ajoneuvo pysäköidään tai viedään autohalliin, autotalliin, talon sisälle kellariin tai vaikka konttiin, silloin GPS signaali ei aina välttämättä toimi. Silloin kartassa näkyvä sininen piste kertoo viimeisen ajopaikan ja kohdan tähän rakennukseen.
Mobiilisovellus-Reaaliaikainen-paikkatieto-Meta-Trak

Reaaliaikainen paikkatieto

META TRAK näyttää tarkan reaaliaikaisen ja jatkuvasti päivittyvän paikkatiedon, ajonopeuden, tien nimen, kaupungin ja alueen sekä muut tärkeät yksityiskohdat jotta varastettu ajoneuvo saadaan takaisin tai nähdään yrityksen auton sijainti..
Mobiilisovellus-Matka-ja-ajoreittien-tiedot-Meta-Trak

Matka- ja ajoreittien tiedot

Mobile App näyttää eri aikoina tapahtuneet ajomatkat ja reitit. Niistä on helppo katsoa päivä- ja kellonaika haulla. Koskettamalla P-pysäköinti ikonia voi nähdä kuinka kauan ajoneuvo on ollut pysäköitynä tai koska matka alkoi yms..
Mobiilisovellus-Pysahdykset-Tankkaukset-Meta-Trak

Pysähdykset ja tankkaukset

Yrityskäytössä, kuljetus ja jakelutyössä tai autovuokraamo sekä muissa liiketoiminnassa on hyötyä nähdä pysähdykset ja tauot sekä tankkaukset yms. Nyt auto- vuokraamo voi nähdä onko asiakas tankannut auton koska ja milloin yms..
Mobiilisovellus-Matkojen-yksityiskohdat-Meta-Trak

Matkat, nopeudet, yms. tiedot

Myös Mobile App -ohjelmasta voidaan katsoa ajomatkaa, reittiä sekä millä nopeudella tai millä ajotavalla matkaa on tehty. Netti web-portal näyttää paljon enemmän erilaisia yksityiskohtaisia tietoja sekä reitin ja matkan voi myös PLAY eli toistaa.
Mobiilisovellus-Karttaversiot-Meta-Trak

Monia eri karttaversioita

Jotkut käyttäjät tykkäävät perinteisestä Google-vektorikartasta tai OSM-kartasta, koska ne ovat selkeitä kaupungissa yms. Uudet Google Satellite- ja Hybridi-kartat ovat erinomaisia, koska niistä näkyy tarkka satelliitin maastokuva ja piha-alueet.

Kun yrityksen autoissa on META TRAK -laitteet voi yritys saada lisää työn tehokkuutta ja liiketuottoa jopa +25% ja autovuokraamot sekä autoliikeet turvaavat liiketoimintansa sekä voivat saada suuria säästöjä. Yksityishenkilö voi suojata ja turvata itsensä sekä ajoneuvonsa.

Mobiilisovellus-Tyon-tehokkuus-Meta-Trak

Geoaita hälytys poistuessa- tai tultaessa alueelle

Meta-Trak-Geo-paikannus

Ajoneuvon kuljettaja, omistaja tai yrityksen valtuutettu henkilö voi rajata ja tehdä META TRAK -pilvipalvelimen kartalle omia GEO-alueita, jolloin valitut ihmiset saavat heti SMS tai @mail ilmoituksen jos ajoneuvo poistuu alueelta tai myös, jos ajoneuvo menee alueelle. Alueet voivat olla pieniä tai suuria.

META TRAK -pilvipalvelimelle voidaan helposti piirtää ja rajata kartalta useita eri kokoisia ja paikoissa olevia GEO-alueita joille ajoneuvo pysäköidään usein tai sitä säilytetään. Nämä alueet voivat olla eri kokoisia, esi- merkiksi talon parkkipaikka, kaupunki, kunta, läänin rajat tai vaikka Suomen valtion rajat. Ihan mitä vain. Alueita voidaan rajata niin monta kuin on tarvetta.

Jos joku alkaa liikuttaa ajoneuvoa alueen ulkopuolelle tai sitten ajaa tälle alueelle, silloin valitut henkilöt voi saada heti SMS viestin ja @mail hälytyksen. Halutta- essa myös Securitas voi ilmoittaa asiakasta jos ajo- neuvoa viedään pois rajatulta alueelta tai maasta. Mikäli asiakas tai yritys haluaa valvoa, että ajoneuvolla ei ajeta esimerkiksi päivällä tai viikonloppuisin johonkin määrättyihin paikkoihin, myös tämä on mahdollista.

Jos aluetta ei ole rajattu ja piirretty pilvipalvelimelle, silloin omistaja saa aina hälytyksen jos ajoneuvoa on liikutettu tai hinattu hieman pidemmän matkan. META TRAK suojaa ajoneuvon täydellisesti ja pilvipalvelimen käyttö on todella helppoa.

Kuljettaja, omistaja tai yritys voi mennä META TRAK -pilvipalvelimelle ja helposti rajata useita omia pieniä tai suuria geoalueita.


Työajan seuranta

Tyoajan-seuranta-Meta-TrakKun yhtiön työntekijät tietävät, että heidän jokaisen työpäivän aloitus- ja lopetusaika, sekä kaikki tauot ja ruokatunnit on helposti mahdollista saada selville, näin he työskentelevät tehokkaammin kuten on sovittu ja mistä palkkaa maksetaan. Työsuorite ja aikaveloitus palkkkauksella olevien työaikaseuranta on nyt helppoa. Myös asiakkaan matkakulujen laskutus.

Mobiilisovellus-Tyoajan-seuranta-Meta-Trak

Missä työntekijä ja auto on?

Työntekijän ja auton tarkkaa paikkatietoa voidaan katsoa reaaliajassa matkapuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta. Samoja matkoja voi tarkastella myös myöhemmin META TRAK -pilvipalvelimelta johon tallentuu kaikki eri matkat yksityiskohtaisesti.
Mobiilisovellus-Tyoajan-seuranta-2-Meta-Trak

Työntekijä ajaa kotiin jo 15:34

META TRAK -pilvipalvelimelta on helppoa katsoa ja tarkastaa mihin aikaan työntekijä aloitti tai lopetti työt. Kun työntekijä tietää, että ajoneuvossa on laitteisto, tekee hän yleensä +20% tai +25% enemmän ja myös ruoka sekä muut tauot ovat lyhyempiä.
Mobiilisovellus-Matkojen-yksityiskohdat-Meta-Trak

Oikeat ajomatkat laskuihin

Monesti asiakas valittaa, että työntekijä ei tullut silloin tai lähti liian aikaisin tai oli syömässä liian kauan tai sitten ajomatkan veloitetut kilometrit ovat väärin laskettu yms. META TRAK kertoo totuuden yritykselle ja myös antaa faktatodisteet asiakkaille.
Mobiilisovellus-Ajoreitti-Meta-Trak

Kuljettajan ajotapa?

Joidenkin kuljettajien ajotapa on todella agressiivinen ja näin ollen polttoaineen kulutus voi olla jopa kaksinkertainen sekä pakettiauton ison massan takia auto kuluu. Usein myös hurjastelu ei ole hyväksi yrityksen imagolle. Nyt tähänkin on ratkaisu.

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System