Sabotaasi-, käynnistys- ja hinaushälytykset

Meta-Trak-halytyksen-siirrot-Securitas

Todella tehokkaat ajoneuvon varkaus-, liikutus-, hinaus-, murto-, ja sabotaasisuojaus sekä luvaton käyttöönotto ominaisuudet joista menee heti SMS ja @mailtieto omistajalle sekä SECURITAS- valvomolle joka soittaa omistajalle. Mikä hienointa auton moottorin toiminta ja käynnistäminen voidaan estää lähettämällä SMS -viestikomento laitteelle.

META TRAK laitteen GPS-satelliittipaikannus ja GSM/GPRS- yksikkö lähettää heti hälytystiedon ajoneuvoon kohdistuvasta vaarasta omistajalle SMS- tekstiviestinä tai @mailillä, sekä samanaikaisesti myös SECURITAS 24h/7vrk hälytysvalvomoon, josta nämä turva- alan ammattilaiset soittavat heti omistajalle. SECURITAS valvomo tarvittaessa informoi myös poliisia tai hoitavat paikalle muuta apua kuten esimerkiksi SECURITAS- vartijan tai BEXOR ajoneuvojen takaisinhakuyhtiön mikäli asiakas tai vakuutusyhtiö näin haluaa. Varkaustapauksissa kustannukset menevät yleensä aina vakuutusyhtiölle jos asiakkaan ajoneuvossa on varkausvakuutus. META TRAK tekee seuraavanlaiset hälytykset:

Hälytys heti, jos ajoneuvoa aletaan varastaa, siirtää tai hinata.
Mikäli ajoneuvo yritetään varastaa siirtämällä tai hinaamalla, tunnistaa laitteen GPS- satelliittiyksikkö paikan muuttumisen verrattuna viimeisen pysähdyksen paikkatietoon.

Hälytys heti, jos ajoneuvoa sabotoidaan ottamalla akku irti. 
Monesti varas ennen varkautta yrittää kytkeä ajoneuvosta akun päävirrat pois. META TRAK keskusyksikkö tunnistaa tämän. Koska siinä on oma Back Up akkuvarmistus, kykenee se tekemään sabotaasi irtikytkennästä hälytyksen vaikka auton akkujohdot ja virtasyötöt on katkaistu. Keskusyksikön sisäänrakennettu akku toimii jopa 48 tunnin ajan.

Jos tapahtuu murto, hälytys omistajalle ja Securitas-valvomoon.
Keskusyksikkö voidaan yhdistää langattomasti ajoneuvon murtohälyttimeen tai muuhun liike- tai turvatunnistimeen, jolloin GSM/ GPRS yksikkö tekee heti SMS- viestihälytyksen omistajalle sekä SECURITAS- valvomoon jossa ammattilaiset alkavat sovitut toimenpiteet.

Laite tekee haluttaessa myös erilaisia teknisiä hälytyksiä, sekä siihen voidaan yhdistää myös paniikki-, ryöstö- ja hätäkutsupainike.

Keskusyksikköön voidaan langattomasti yhdistää Wi 2.0 yksiköllä erilaisia teknisiä hälytyksiä tekeviä laitteita kuten: termostaatin lämpötilan laskun/nousun hälytys, kylmäkoneen tai lämmityslaitteen toimintahäiriö, palo/savu/kaasuhälytys, vesivuoto- ja pilssihälytys, lämmittimen polttoaineen loppuminen tai mikä tahansa hälytys teknisestä viasta. Erillinen langaton Wi 10.0 paniikki- ja hätäkutsupainike tekee hälytyksen SECURITAS- valvomoon. Kysy lisää META TRAK -asiantuntijalta.

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System