Reaaliaikainen GPS-satelliittipaikannus

Reaaliaikainen ajoneuvon seuranta on helppoa META TRAK Mobile App -sovelluksella joka toimii Android, iOS ja Windows matkapuhelimella sekä tabletilla. Pilvipalvelimeen voi olla yhteydessä myös tietokoneella, jonka avulla asiakas voi nähdä yhden tai kaikkien autojen paikkatiedon sekä tulostaa raportteja.

META TRAK itse omistaa 3 isoa omaa pilvipalvelinkeskusta, joihin eri maissa liikkuvat ajoneuvot lähettävät jatkuvasti erilaista dataa.

Meta-Trak-Reaaliaikainen-seurantaJoka tunti nämä autojen miljoonat datatiedot tallentuvat huippusuojatulle pilvipalvelimelle jossa kaikkien asiakkaiden tiedot ovat huippusalatussa muodossa. Näihin tietoihin ei pääse käsiksi kuin vain itse asiakas tai hänen valtuuttamat sekä valitsemat henkilöt.

Jos ajoneuvo varastetaan tai tapahtuu luvaton käyttöönotto, silloin omistaja voi katsoa ajoneuvon paikkatiedon. Mikäli ajoneuvo liikkuu niin sitä voidaan seurata reaaliaikaisesti matkapuhelimen Mobile App kaut- ta tai tietokoneelta. Jos META TRAK asiakas haluaa, ajoneuvon paikkatieto voidaan antaa varkaustapauk- sissa myös SECURITAS valvomon tai Poliisin käyttöön. Jos ajoneuvossa on varkausvakuutus ja siitä on tehty Poliisille varkausilmoitus, sen jälkeen asiaa voi alkaa hoitamaan Bexor-yhtiö, joka etsii ajoneuvon ja palauttaa sen omistajalle tai vakuutusyhtiölle. Useat vakuutusyhtiöt huolehtivat kuluista. Kysy lisää.

META TRAK pilvipalvelimelta asiakas saa helposti reaaliaikaista tietoa eri laitteisiin. Tässä alla on tietokoneen nettiliittymän näyttö.

Meta-Trak-reaaliaikainen-ajoneuvon-seuranta-pilvipalvelin

Meta-Trak-reaaliaikainen-ajoneuvon-seuranta-jarjestelma

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System