Securitas 24h/7vrk hätäkeskuksen palvelut

Ammattilaiset turvaavat Sinua. Nyt Sinä voit liikkua ajoneuvollasi huomattavasti turvallisemmin kun turva- ja hälytysalan parhaat ja osaavimmat ammattilaiset turvaavat matkaasi. META TRAK laitteen pilvipalveluun kuuluu Securitas-valvomon 24/7 päivystys. Jos tapahtuu jotain vakavaa kuten kolari tai tieltä suistuminen, saa tämän tiedon myös 112 HÄTÄKESKUS jolloin voidaan heti aloittaa pelastus- ja varkaustoimet.

Halytyksensiirrot-Securitas-valvomo-Meta-TrakMETA TRAK -laitteen GPS-satelliittipaikannus ja GSM/GPRS-yksikkö lähettää hälytystiedon omalle pilvipalvelimelle,josta tiedot välitetään heti Securitas 24/7 hälytysvalvomoon. Siellä ympäri vuorokauden päivystävät huipputason ammattilaiset katsovat META TRAK palvelun lähettämiä asiakkaan varkaus-murto hälytyksiä, tai kolarin hälytystietoja ja reagoivat niihin heti soittamalla kuljettajalle, omistajalle, lähiomaisille tai asiakkaan valitsemille henkilöille.

Mikäli kyseessä on nk. BIG CRASH, eli suurempi kolari jossa G-voimat ovat yli 2,5 G:tä ja GYRO tunnistin on myös reagoinut, niin silloin hälytys voi mennä suoraan 112 HÄTÄKESKUS jossa ammattilaiset näkevät heti kolarin yksityis- kohtia, kaikki törmäyksen ja iskujen voimat, ajoneuvon tiedot, omistajan yhteystiedot, tapahtumapaikan kartalla sekä paljon muuta tärkeää. Kun hälytysvalvomon ammattilaiset havaitsevat että ajoneuvo ei liiku, silloin he alkavat soitta- maan kuljettajalle, omistajalle ja omaisille. Jos autossa on META TRAK PA 54 malli jossa on kaiutin ja mikrofoni, silloin SECURITAS tai 112 HÄTÄKESKUS valvomoiden ammattilaiset voivat ottaa HandsFree puheyhteyden ajoneuvoon.

Meta-Trak-halytyksen-siirto

Securitas-valvomo-Meta-Trak24-7-Securitas-valvomo-Meta-TrakKun asiakas valitsee META TRAK Telematic System -laitteen ja sen M- tai L-palvelun, tulee samaan edulliseen hintaan aina SECURITAS yhtiön turva-alan ammattilaisten 24h/7vrk hälytyskeskuspalvelu.

Asiakas joka valitsee ajoneuvoonsa edullisen META TRAK laitteen sekä hälytyksen siirto- ja turvapalvelun, saa aina samaan edulliseen Svh. 15€ -19€ Sis. Alv 24% kuukausihintaan aina 250 maassa toimivat GSM/GPRS E-SIM korttimaksut vaikka ajoneuvo liikkuisi ympäri maailma. Samoin kaikki SMS ja @mail kulut, myös murto-varkaus-hinaus-liike-sabotaasi ja GEO-alue yms.hälytykset. Samoin samaan edulliseen hintaan kuuluu pilvipalvelimen monet muut palvelut kuten reaaliaikainen paikannus, ajoneuvon tilatiedot, matkalasku- ja ajopäiväkirja raportit ja laskut, monen ajoneuvon Fleet Management seuranta, ajoreitti- sekä matk raportit sekä paljon muuta. Mutta kaikkein arvokkainta ja tärkeintä on se, että samaan hintaan Sinä, perheesi tai yrityksesi saa eCall kolari-, törmäys- ja tieltä ulosajohälytys palvelun kun SECURITAS-valvomo huolehtii 24/7 ajoneuvostasi, Sinusta sekä matkustajistasi.

SECURITAS on maailman johtava turvallisuusalan yritys, jolla on yhteensä noin 320.000 työntekijää 53 eri maassa ympäri maailmaa. Tämä tunnettu yritys on alan arvostetuin ja se on myös maassamme markkinajohtaja. Yrityksellä on Suomessa 3.240 turva-alan työntekijää. Kohta myös Sinun turvaksesi.

Securitas-Valvomo-Palvelut-Meta-Trak

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System