Ajoneuvon GPS-seuranta varkaustilanteissa

Reaaliaikainen ajoneuvon seuranta on helppoa META TRAK Mobile App -sovelluksella joka toimii Android, iOS ja Windows matkapuhelimella sekä tabletilla. Pilvipalvelimeen voi olla yhteydessä myös tietokoneella, jonka avulla asiakas voi nähdä yhden tai kaikkien autojen paikkatiedon sekä tulostaa raportteja.

META TRAK itse omistaa 3 isoa omaa pilvipalvelinkeskusta, joihin eri maissa liikkuvat ajoneuvot lähettävät jatkuvasti erilaista dataa.

Meta-Trak-Reaaliaikainen-seurantaJoka tunti nämä autojen miljoonat datatiedot tallentuvat huippusuojatulle pilvipalvelimelle jossa kaikkien asiakkaiden tiedot ovat huippusalatussa muodossa. Näihin tietoihin ei pääse käsiksi kuin vain itse asiakas tai hänen valtuuttamat sekä valitsemat henkilöt.

Jos ajoneuvo varastetaan tai tapahtuu luvaton käyttöönotto, silloin omistaja voi katsoa ajoneuvon paikkatiedon. Mikäli ajoneuvo liikkuu niin sitä voidaan seurata reaaliaikaisesti matkapuhelimen Mobile App kaut- ta tai tietokoneelta. Jos META TRAK asiakas haluaa, ajoneuvon paikkatieto voidaan antaa varkaustapauk- sissa myös SECURITAS valvomon tai Poliisin käyttöön. Jos ajoneuvossa on varkausvakuutus ja siitä on tehty Poliisille varkausilmoitus, sen jälkeen asiaa voi alkaa hoitamaan Bexor-yhtiö, joka etsii ajoneuvon ja palauttaa sen omistajalle tai vakuutusyhtiölle. Useat vakuutusyhtiöt huolehtivat kuluista. Kysy lisää.

META TRAK pilvipalvelimelta asiakas saa helposti reaaliaikaista tietoa eri laitteisiin. Tässä alla on tietokoneen nettiliittymän näyttö.

Meta-Trak-reaaliaikainen-ajoneuvon-seuranta-pilvipalvelin

Meta-Trak-reaaliaikainen-ajoneuvon-seuranta-jarjestelma

Meta-Trak-halytyksen-siirrot-Securitas

Todella tehokkaat ajoneuvon varkaus-, liikutus-, hinaus-, murto-, ja sabotaasisuojaus sekä luvaton käyttöönotto ominaisuudet joista menee heti SMS ja @mailtieto omistajalle sekä SECURITAS- valvomolle joka soittaa omistajalle. Mikä hienointa auton moottorin toiminta ja käynnistäminen voidaan estää lähettämällä SMS -viestikomento laitteelle.

META TRAK laitteen GPS-satelliittipaikannus ja GSM/GPRS- yksikkö lähettää heti hälytystiedon ajoneuvoon kohdistuvasta vaarasta omistajalle SMS- tekstiviestinä tai @mailillä, sekä samanaikaisesti myös SECURITAS 24h/7vrk hälytysvalvomoon, josta nämä turva- alan ammattilaiset soittavat heti omistajalle. SECURITAS valvomo tarvittaessa informoi myös poliisia tai hoitavat paikalle muuta apua kuten esimerkiksi SECURITAS- vartijan tai BEXOR ajoneuvojen takaisinhakuyhtiön mikäli asiakas tai vakuutusyhtiö näin haluaa. Varkaustapauksissa kustannukset menevät yleensä aina vakuutusyhtiölle jos asiakkaan ajoneuvossa on varkausvakuutus. META TRAK tekee seuraavanlaiset hälytykset:

Hälytys heti, jos ajoneuvoa aletaan varastaa, siirtää tai hinata.
Mikäli ajoneuvo yritetään varastaa siirtämällä tai hinaamalla, tunnistaa laitteen GPS- satelliittiyksikkö paikan muuttumisen verrattuna viimeisen pysähdyksen paikkatietoon.

Hälytys heti, jos ajoneuvoa sabotoidaan ottamalla akku irti. 
Monesti varas ennen varkautta yrittää kytkeä ajoneuvosta akun päävirrat pois. META TRAK keskusyksikkö tunnistaa tämän. Koska siinä on oma Back Up akkuvarmistus, kykenee se tekemään sabotaasi irtikytkennästä hälytyksen vaikka auton akkujohdot ja virtasyötöt on katkaistu. Keskusyksikön sisäänrakennettu akku toimii jopa 48 tunnin ajan.

Jos tapahtuu murto, hälytys omistajalle ja Securitas-valvomoon.
Keskusyksikkö voidaan yhdistää langattomasti ajoneuvon murtohälyttimeen tai muuhun liike- tai turvatunnistimeen, jolloin GSM/ GPRS yksikkö tekee heti SMS- viestihälytyksen omistajalle sekä SECURITAS- valvomoon jossa ammattilaiset alkavat sovitut toimenpiteet.

Laite tekee haluttaessa myös erilaisia teknisiä hälytyksiä, sekä siihen voidaan yhdistää myös paniikki-, ryöstö- ja hätäkutsupainike.

Keskusyksikköön voidaan langattomasti yhdistää Wi 2.0 yksiköllä erilaisia teknisiä hälytyksiä tekeviä laitteita kuten: termostaatin lämpötilan laskun/nousun hälytys, kylmäkoneen tai lämmityslaitteen toimintahäiriö, palo/savu/kaasuhälytys, vesivuoto- ja pilssihälytys, lämmittimen polttoaineen loppuminen tai mikä tahansa hälytys teknisestä viasta. Erillinen langaton Wi 10.0 paniikki- ja hätäkutsupainike tekee hälytyksen SECURITAS- valvomoon. Kysy lisää META TRAK -asiantuntijalta.

Ammattilaiset turvaavat Sinua. Nyt Sinä voit liikkua ajoneuvollasi huomattavasti turvallisemmin kun turva- ja hälytysalan parhaat ja osaavimmat ammattilaiset turvaavat matkaasi. META TRAK laitteen pilvipalveluun kuuluu Securitas-valvomon 24/7 päivystys. Jos tapahtuu jotain vakavaa kuten kolari tai tieltä suistuminen, saa tämän tiedon myös 112 HÄTÄKESKUS jolloin voidaan heti aloittaa pelastus- ja varkaustoimet.

Halytyksensiirrot-Securitas-valvomo-Meta-TrakMETA TRAK -laitteen GPS-satelliittipaikannus ja GSM/GPRS-yksikkö lähettää hälytystiedon omalle pilvipalvelimelle,josta tiedot välitetään heti Securitas 24/7 hälytysvalvomoon. Siellä ympäri vuorokauden päivystävät huipputason ammattilaiset katsovat META TRAK palvelun lähettämiä asiakkaan varkaus-murto hälytyksiä, tai kolarin hälytystietoja ja reagoivat niihin heti soittamalla kuljettajalle, omistajalle, lähiomaisille tai asiakkaan valitsemille henkilöille.

Mikäli kyseessä on nk. BIG CRASH, eli suurempi kolari jossa G-voimat ovat yli 2,5 G:tä ja GYRO tunnistin on myös reagoinut, niin silloin hälytys voi mennä suoraan 112 HÄTÄKESKUS jossa ammattilaiset näkevät heti kolarin yksityis- kohtia, kaikki törmäyksen ja iskujen voimat, ajoneuvon tiedot, omistajan yhteystiedot, tapahtumapaikan kartalla sekä paljon muuta tärkeää. Kun hälytysvalvomon ammattilaiset havaitsevat että ajoneuvo ei liiku, silloin he alkavat soitta- maan kuljettajalle, omistajalle ja omaisille. Jos autossa on META TRAK PA 54 malli jossa on kaiutin ja mikrofoni, silloin SECURITAS tai 112 HÄTÄKESKUS valvomoiden ammattilaiset voivat ottaa HandsFree puheyhteyden ajoneuvoon.

Meta-Trak-halytyksen-siirto

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System