Työajan- ja autonkäytön seuranta, kuljettajatunnistus

Meta-Trak-tyoajan-seurantaYrityksen ulkopuolella työtä tekevien työntekijöiden työajanseuranta nostaa yleensä yrityksen tehokkuutta jopa +25% ja näin myös yrityk- sen tulosta. Samalla usein myös työntekijän palkkaa, provisiota tai lisää myyntityön tehokkuutta. Kun autossa on META TRAK ja työntekijä tietää, että hänen työaikaa voidaan seurata, silloin hänen tulee tehtyä enemmän. META TRAK voi myös todistaa työajan asiakkaalle.

Meta-Trak-tyoajan-seuranta-2Lähes jokainen meistä tietää, että työpaikan ulkopuolella fyysistä työsuoritetta tai asiakastapaamisissa myynti- tai markkinointityötä tekevän työntekijän työajat voivat alkaa aamuisin sovittua myöhemmin. Samoin päivällä tulee liian pitkiä ruokatunteja tai taukoja. Usein myös kotiinkin tullaan aikaisemmin. Tutkimuksien mukaan työajat eivät ole useinkaan mitä on sovittu. Jos vuodessa on 260 työpäivää ja joka päivä yhtiö häviää -30min työaikaa ja tämä tekee vuodessa yhteensä -130h hävittyä työaikaa, joka on yli 3 viikkoa vuodessa. Jos työkohteessa olevan työaika menetetään -1h päivässä, silloin puhutaan 6 viikon työpanostuksen menetyksestä vuodessa. Eli todella isosta rahasta.

Meta-Trak-tyoajan-seuranta-3Useilla aloilla, kuten rakennus-, korjaus-, huolto- tai asennusalalla yritys kokee usein tilanteita joissa maksava asiakas valittaa että laskutus ei pidä paikkaansa. META TRAK -laitteella on helppo todistaa asiakkaalle koska yhtiön työntekijä tuli kohteeseen, koska hän lähti syömään, koska tuli takaisin ruokailusta ja lähti pois.

Samoin myös ajetut kilometrit on helppo todistaa. Myös työsuorite palkkauksella oleva työntekijä voi todistaa oman työajan ja silloin hän saa oikein olevan korvauksen.

META TRAK TUO VALTAVIA SÄÄSTÖJÄ: Jos työntekijä tekee vain +30min lisää työtä päivässä, tekee jopa 3 viikkoa vuodessa.

Meta-Trak-tyoajan-seuranta-4

Meta-Trak-Tyoajan-SeurantaKun yhtiön työntekijät tietävät, että heidän jokaisen työpäivän aloitus- ja lopetusaika, sekä kaikki tauot
ja ruokatunnit on helposti mahdollista saada selville, näin he työskentelevät tehokkaammin sekä kuten on sovittu ja mistä palkkaa maksetaan. Työsuorite ja aika- veloitus palkkauksella olevien työaikaseuranta on nyt helppoa. Myös asiakkaan matkakulujen laskutus.

Mobiilisovellus-Tyoajan-seuranta-Meta-Trak

Missä työntekijä ja auto on?

Työntekijän ja auton tarkkaa paikkatietoa voidaan katsoa reaaliajassa matkapuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta. Samoja matkoja voi tarkastella myös myöhemmin META TRAK -pilvipalvelimelta johon tallentuu kaikki eri matkat yksityiskohtaisesti.
Mobiilisovellus-Tyoajan-seuranta-2-Meta-Trak

Työntekijä ajaa kotiin jo 15:34

META TRAK -pilvipalvelimelta on helppoa katsoa ja tarkastaa mihin aikaan työntekijä aloitti tai lopetti työt. Kun työntekijä tietää, että ajoneuvossa on laitteisto, tekee hän yleensä +20% tai +25% enemmän ja myös ruoka sekä muut tauot ovat lyhyempiä.
Mobiilisovellus-Matkojen-yksityiskohdat-Meta-Trak

Oikeat ajomatkat laskuihin

Monesti asiakas valittaa, että työntekijä ei tullut silloin tai lähti liian aikaisin tai oli syömässä liian kauan tai sitten ajomatkan veloitetut kilometrit ovat väärin laskettu yms. META TRAK kertoo totuuden yritykselle ja myös antaa faktatodisteet asiakkaille.
Mobiilisovellus-Ajoreitti-Meta-Trak

Kuljettajan ajotapa?

Joidenkin kuljettajien ajotapa on todella agressiivinen ja näin ollen polttoaineen kulutus voi olla jopa kaksinkertainen sekä pakettiauton ison massan takia auto kuluu. Usein myös hurjastelu ei ole hyväksi yrityksen imagolle. Nyt tähänkin on ratkaisu.

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System