Meta Trak Wi 10.0

Meta-Trak-Wi10-tuotekuvaTätä moni on odottanut todella paljon. Ainutlaatuinen META TRAK Wi 10.0 on pienikokoinen langaton salatulla Wi-META yhteydellä toimiva painike, jota voidaan käyttää erittelemään vapaa-ajan ajot sekä työajot. Samoin sitä voi käyttää paniikki, avunpyyntö, ryöstö, kidnappaus tai vaikka työajan seuranta painikkeena.

Wi-Meta-Logo

Ainutlaatuista. Kaikkiin META TRAK T6, T30, T75, T110 ja PA54 keskusyksiköiden kanssa voidaan käyttää tätä pienikokoista langatonta Wi-META painiketta joka on helppo kiinnittää mukana olevalla kaksipuolisella tarralla haluttuun paikkaan esille tai piiloon.

META TRAK on kehittänyt oman langattoman Wi-META yhteyden joka toimii huipputurvalli- sella Kryptatulla ja salatulla yhteydellä. Tämä ainutlaatuinen RF-yhteys toimii vaihtamalla koko ajan taajuutta 863,1 Mhz ja 868,9 Mhz välillä. Langaton Wi-META -yhteys ja vastaanotin on kaikissa META TRAK -laitteissa.

Meta-Trak-Wi10Wi 10.0 painike voidaan ohjelmoida erottelemaan työ- ja vapaa-ajan ajot. Kun auto käynnistetään silloin painetaan painiketta ja matka kirjautuu META TRAK pilvipalvelimelle TYÖAJO ”ryhmään” lokitietoihin ja matkalasku/ajopäiväkirja raportissa matka näkyy työajona. Jos painiketta ei paineta on silloin vapaa-ajan ajo. Nämä voidaan kuitenkin muuttaa myöhemmin halutuksi.

LANGATON PAINIKE, JOKA EROTTELEE TYÖAJOT!

Suositushinta vain 40€

– sis. alv. 24 %

Meta-Trak-Wi10-0-kuvia

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System