Meta Trak Wi 2.0 ja Wi 3.0

Ainutlaatuista lisäturvaa. Kaikkiin META TRAK GPS-GSM -laitteisiin voidaan langattomasti Wi-META -yhteydellä yhdistää näitä edullisia lisäyksiköitä. Wi 3.0 on moottorin käynnistyksenesto (sammutus) yksikkö, joka varkaustilanteissa tai luvattomissa käyttöönotoissa mahdollistaa estää ajoneuvon käynnistämisen SMS-viestin lähetyksellä. Sillä voidaan myös kaukokäynnistää lämmitin yms. laite.

Wi-Meta-LogoENGINE STOP.

START KILLER.

HEATER START.


Wi 2.0 – auton hälyttimeltä langaton hälytyksensiirto META TRAK -yksikköön

Kuva7Wi 2.0 voidaan yhdistää auton alkuperäiseen tai jälkiasennettuun hälytysjärjestelmään tai vaikkapa ajoneuvossa olevan lämmittimen sekä kylmäkoneen toimintahäiriöiden ilmoituksen ulostuloon. Jos tapahtuu vikaa, hälytys, tai jos ajoneuvoa yritetään luvatta käynnistää tai ohikytkeä tähän yksikköön kytketyt +30 tai +15 sekä kahden maajohdon avulla rele kytkeytyy ja lähettää RF-lähettimen- ja vastaanottimen avulla hälytystiedon langattomasti META TRAK -yksikölle joka siirtää heti hälytyksen pilvipalvelimelle. Toimii kuten Wi 3.0 yksikkö.

Tämä pienikokoinen, kestävä, vesitiivis ja epoksiin valettu yksikkö on helppo parittaa kaikkien META TRAK -keskusyksiköiden kanssa. Kysy lisää META TRAK -myyjältäsi.

Suositushinta vain 65€

– sis. alv. 24 %


Wi 3.0 – langaton moottorin käynnistyksenesto

Kuva19Tämä langaton Wi 3.0 moottorin käynnistyksenesto (sammutus) teleyksikkö voidaan parittaa ja yhdistää langattomasti kaikkien META TRAK T6, T30, T75, T110 ja PA54 keskusyksiköiden kanssa. META TRAK on kehittänyt oman langattoman Wi-META -yhteyden joka toimii huipputurvallisella kryptatulla ja salatulla yhteydellä. Ainutlaatui- nen vaihtukoodinen ja vaihtuva taajuuksinen RF-yhteys toimii vaihtamalla koko ajan taajuutta 863,1 Mhz ja 868,9 Mhz välillä. Tämä langaton Wi-META -yhteys ja vastaan- otin on kaikissa META TRAK -laitteissa.

Wi 3.0 on pienikokoinen, kestävä, vesitiivis ja epoksiin valettu 25A virtaa kestävä rele-ohjausyksikkö 12Vdc (9-14Vdc) ja se voidaan kytkeä estämään starttimoottorin, bensa ja dieselpumpun tai sytyksen toiminnan. Samoin se voidaan laittaa myös ohjaamaan ajoneuvon lämmitintä tai kylmäkonetta sekä muita laitteita lähettämällä SMS-komento. Wi 3.0 yksikön asennus on helppoa, siinä on kytkettävä vain 4 johtoa, +30 ja +15, sekä kaksi maajohtoa. Laitteen sisällä on Wi-META langattomalla RF-yhteydellä toimiva lähe- tin ja vastaanotin joka paritetaan META TRAK -keskusyksikön kanssa.

Suositushinta vain 65€

– sis. alv. 24 %

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System