Meta Trak Wi 9.0

Langaton ID TAG radioavain. META TRAK Wi 9.0 on avainperäksi suunniteltu lähetin jota voidaan käyttää kuljettajan tunnistuksessa jolloin se erottelee pilvipalvelimelle kuka on ajanut. Jos halutaan, tämä ID TAG voidaan ohjelmoida niin, että vain tätä painamalla ajo- neuvo käynnistyy tai sillä voidaan ajaa ilman hälytystä. Se toimii myös halutessa HELP ja hätä- ja apupainikkeena. Kysy lisää.

Wi-Meta-Logo

Pieni langaton Wi 9.0 ID TAG -avainperä radiolähetin voidaan parittaa ja yhdistää langattomasti META TRAK T6, T30, T75, T110 ja PA54 keskusyksiköiden kanssa.

META TRAK on kehittänyt oman langattoman Wi-META yhteyden joka toimii huipputurvallisella kryptatulla ja salatulla yhteydellä. Ainutlaatuinen vaihtuvkoodinen ja vaihtuvataajuuksinen kahden suunnan RF-yhteys toimii vaihtamalla koko ajan taajuutta 863,1 Mhz ja 868,9 Mhz välillä. Tämä langaton Wi-META -yhteys sekä vastaanotin on kaikissa META TRAK -laitteissa.

TAG ID HELP

Meta-Trak-Wi-9-0Meta-Trak-Wi-9-0

Radioavain on kestävä, vesitiivis ja rosterisesta teräksestä avainlenkillä varustettu. Wi 9.0 radioavain voidaan ohjelmoida toimimaan ID TAG -avaimena, joka tallentaa pilvipalvelimelle kuka ajoi ajoneuvolla, koska käytti sitä, missä käytti, kuinka pitkän matkan ajoi ja missä ajoi, sekä personoimaan ja tallentamaan useita muita telemaattisia tietoja joita on jälkikäteen saativissa META TRAK -pilvipalvelimelta. Samoin keskusyksikkö voidaan ohjelmoida niin, että vain tämän ID TAG -avaimen painamisella on mahdollista ajaa ajoneuvoa ja näin saadaan lisää turvallisuutta.

Suositushinta vain 40€

– sis. alv. 24 %

LANGATON ID TAG RADIOAVAIN REKISTERÖI JA PERSONOI KÄYTTÄJÄN!

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System