Uutuustuotteet

TULOSSA UUTTA! META TRAK GPS-GSM -laitteiden tuoteperheeseen on tulossa vuoden 2016 kevään-ja kesän aikana uusia todella pieniä, helposti piiloon asennettavia ja omalla akulla jopa 1-3 vuotta toimivia nk. laitteita. Ne on helppoa asentaa ajoneuvoon, veneeseen, peräkärryyn, mopoon tai moottoripyörään sekä muihin vastaaviin laitteisiin. Asennus minne vain. Asennus vie vain muutaman minuutin.

META TRAK T34 Personal Tracker

Meta-Trak-T34-Personal-Tracker Meta-Trak-T34-Personal-Tracker-PhoneTässä todella pienessä vain 24 grammaa painavassa ja kooltaan P 73mm L 34mm P 18 kokoisessa vesitiiviissä GPS-GSM -laitteessa on oma akku ja mini-USB, jolloin sen voi ladata aika ajoin. Tämä pieni laite voidaan pitää taskussa tai lait- taa reppuun tai ihan minne vain. Jos henkilön tai ajoneuvon sekä jonkin laitteen paikkatieto täytyy saada selville on se helppoa Android, iOS ja Windows appien avulla.


META TRAK T36 Telematic System

Meta-Trak-T36-Telematic-System T36 on vesitiivis noin purkkapaketin kokoinen yksikkö, jonka mitat on P 147mm L 43mm P 18. Tämä 115gr yksikkö voi- daan piilottaa haluttuun paikkaan. Siinä on oma akku ja mini-USB liitin, jolloin sen voi ladata aika ajoin. Laite on nk. passiivinen ja koska laite nk. nukkuu heräten aika-ajoin näin pariston kesto voi olla jopa 2 vuotta yhdellä latauksella. Jos ajoneuvon tai jonkin laitteen paikkatieto täytyy saada selville on se helppoa Android, iOS ja Windows appien avulla.


Kehittelyssä: META TRAK GPS-GSM Bike Alarm

META SYSTEM -tehdas yhteistyössä ONE-PRO maahantuojan kanssa on alkanut kehittää pientä polkupyörän runkoon murtovarmoilla teräspannoilla tai pulteilla kiinnitettävää ja lukittavaa META TRAK Bike Alarm laitetta jossa on G liiketunnistin- ja GYRO-asentotunnistin. Laite reagoi liikutteluun, jolloin jos pyörää kannetaan tai siirretään silloin sireeni soi aina liikutuksesta 30 sekunnin ajan lähettäen heti hälytyksen ja tarkan paikkatiedon omistajan Android, iOS ja Windows puhelimeen sekä myös pilvipalvelin informoi tarvittaessa muitakin ihmisiä, jotka laitettu META TRAK -palvelimelle.

Meta-Trak-Bike-Alarm Meta-Trak-Bike-Alarm-varas

Katso META TRAK -tuotteiden kaikki ominaisuudet:

Klikkaa ominaisuutta ja lue lisää!

Oy One-Pro Ab

Puutarhatie 20 A

01300 Vantaa

Suomi/Finland

www.one-pro.fi

Yhteystiedot

Puh. (09) 231 500 50

Fax. (09) 231 500 99

myynti@one-pro.fi

info@one-pro.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot!

Oy One-Pro Ab

MetaTrak GPS-GSM Telematics System